1350934.jpg
Telkussa tälläisen ruoan valmistuksen näin, ja huomasin ilokseni että täähän on kevyttä ja hyvää kun vaan vaihtaa kookosmaidon light-versioon. Vanhana painonvartijoiden pistelaskijana valmistan tätä varmasti jatkossakin. Enemmän makua toki saa kun laittaa ihan kunnon kookosmaitoa. Ja ruohosipulia en löytänyt sitten niin mistään.
confused0009.gif


1 ps katkarapuja
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
3 kiinteää tomaattia
1 rkl öljyä
2 tl paprikajauhetta
1 tlk tomaattimurskaa
1 dl kookosmaitoa (light 6%)
1 rkl thai Sweet&Sour- chilikastiketta
½ tl suolaa
mustapippuria
ruohosipulia

Sulata ja valuta katkaravut. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi tomaatit. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä sipulisilppu. Sekoita joukkoon paprikajauhe. Lisää tomaattikuutiot ja tomaattimurska. Hauduta kannen alla 5 min.
Kaada joukkoon kookosmaito. Mausta chilikastikkeella, suolalla ja mustapippurilla. Lisää katkaravut ja kuumenna. Ripottele päälle runsaasti ruohosipulisilppua. Tarjoa basmatiriisin kanssa.