maanantai, 28. huhtikuu 2008
JAUHELIHAPIIRAKKA
Pohja:
125 g voita
½ prk maitorahkaa
reilu 2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
500 g paistijauhelihaa
1 sipuli pilkottuna
1 prk herkkusieniä
1 vihreä paprika suikaloituna
2 valkosipulinkynttä
1 prk creme fraichea
1 prk tomaattipyrettä
Sekoita pohjan ainekset hyvin sekaisin ja nosta hetkeksi jääkaappiin vetäytymään. Voitele irtopohjavuoka ja levitä taikina pohjalle, esipaista taikinaa 5 min.
Paista pannulla jauheliha, paprikat, sienet ja sipulit. Jäähdytä seos ja lisää sitten sekaan fraiche ja tomaattipyre, sekoita hyvin ja laita pohjan päälle. Paista uunissa 225C n.15 min.
Kommentit