keskiviikko, 7. toukokuu 2008
KANALASAGNE
9 kpl lasagnelevyjä
n. 500 g kypsää broileria paloiteltuna
1 prk tomaattimurskaa
1 kanaliemikuutio
Juustokastike:
15 g voita
3 rkl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
½ tl suolaa
ripaus valkopippuria
2 dl juustoraastetta
Lämmitä tomaattimurska, kanapalat ja liemikuutio kattilassa. Valmista juustokastike.
Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää maito samalla sekoittaen. Anna kiehua muutama minuutti välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juustoraaste ja sekoita kunnes juusto on sulanut.
Voitele uunivuoka ja laita alimmaiseksi juustokastiketta ja päälle 3 lasagnelevyä. Levyjen päälle kanatomaattiseosta ja valkokastiketta ja taas alusta. Tee näin kolme kertaa.
Kypsennä uunissa 200C n.30 min, riippuen mitä lasagnelevyjä käytät.
Käytin nyt kypsää broileria kun sitä sattui olemaan, onnistuu ihan mistä kanasuikaleista vaan.
Kommentit