1667690.jpg
Mahtava juhannus jälkiruoka! Täytettä tosin jäi yli aika reilusti, joten kannattaa ehdottomasti tehdä kaksi pohjalevyä, jotta saa kakusta nelikerroksisen. character0103.gif


Pohja:

4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1½ dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl vispikermaa (20% Flora)
250 g maustamatonta tuorejuustoa (Creme bonjour)
vajaa 1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
400 g tuoreita mansikoita

Kostutus:
1 dl kylmää kahvia

Koristeluun:
Mansikoita
Suklaarouhetta

Vaahdota munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon keskenään sekoitetut vehnäjauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi mutta älä enää vatkaa. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225C n.8 min.
Leikkaa kääretorttu levy kahtia. Kostuta pohjalevy kahvilla. Valmista  täyte. Vaahdota kerma ja lisää tuorejuusto ja sokerit. Ota syrjään noin kolmasosa vaahdosta kuorrutusta varten. Siivuta mansikat ja lisää jäljellä olevaan kermavaahto-juustoseokseen. Levitä täyte pohjan päälle ja aseta toinen kakkulevy päälle. Kostuta lopulla kahvilla.
Levitä loppu kerma-juustoseos kakun päälle. Koristele tuoreilla mansikoilla ja suklaarouheella.