1641824.jpg

180 g margariinia kuutioituna
1 tl vaniljasokeria
3½ dl sokeria
4 keltuaista
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,75 dl kaakaojauhetta (cacao)
1 dl kookosrouhetta
2 dl piimää
4 valkuaista
ripaus suolaa

Täyte:
200 g tummaa suklaata
125 g margariinia sulatettuna
0,75 dl tomusokeria

Voitele tasapohjainen kakkuvuoka margariinilla. Vispaa rasva, vaniljasokeri ja sokeri pehmeäksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset yksi kerrallaan seosta koko ajan vispaten. Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe. Siivilöi seos munasokeri-vaahtoon. Lisää kookosrouhe ja piimä. Vaahdota valkuaiset ja ripaus suolaa kovaksi vaahdoksi. Nostele valkuaisvaahto taikinaan. Kaada taikina vuokaan. Kypsennä kakkua 200C uunissa n.tunti. Jäähdytä kakku ja leikkaa se kahteen kerrokseen.
Sekoita suklaa ja rasva keskenään kattilassa miedolla lämmöllä sulattaen. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja sekoita joukkoon  tomusokeri puuhaarukalla. Levitä sitten täyte kakun väliin ja päälle.

       1641941.jpg