1964563.jpg

1 pkt cannelloni putkia

Täyte:
400 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 ½ dl pastakastiketta (tomaatti-basilika)
suolaa, mustapippuria
1 prk creme fraichea 12%

Vuoan pohjalle:
loput pastakastike purkista
(vettä ½ dl)

Juustokastike:
30 g margariinia
½ dl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
½ tl suolaa
ripaus muskottipähkinää
1 dl juustoraastetta

Pinnalle:
1 dl juustoraastetta

Paista pannulla jauheliha ja silputut sipulit. Lisää pastakastike ja mausteet, sekoita. Lisää sitten ranskankerma ja sekoita tasaiseksi.
Valmista juustokastike sulattamalla rasva kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja lisää maito mukaan vähitellen koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen 5min ja lisää juustoraaste ja mausteet.
Voitele uunivuoka ja levitä loput pastakastikkeesta vuoan pohjalle. Täytä putket täytteellä pikkulusikan tai veitsen kärjen avulla ja asettele vuokaan. Kaada cannellonien päälle juustokastike ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 225C n.25 min.
1964568.jpg