Pohja:

8 kananmunaa

3 dl sokeria

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 rkl kaakaojauhetta

rasvaa ja korppujauhoja vuokaan

Täyte:

2 dl vispikermaa

½ prk maitorahkaa

mansikoita

mustikoita

vadelmia

sokeria maun mukaan

Kostutukseen:

omenamehua

Kuorrutus:

2 dl vispikermaa

Päälle:

Kiiwiä

Puolikkaita viinirypäleitä

Aprikoosinpuolikkaita

 

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot keskenään ja lisää sitten muna-sokerivaahtoon varovasti nostellen. Voitele iso irtopohjavuoka ja kaada taikina sinne. Paista 175C n.35 min, koita tikulla koska kypsää. Ota uunista, kumoa ja anna jäähtyä. Valmista rahkatäyte vispaamalla kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon sitten rahka, marjat ja sokeri ja sekoita tasaiseksi. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan (voi leikata useampaankin) ja kostuta levyt omenamehulla. Jaa täyte väleihin. Kostuta viimeinen levy myös ja vatkaa siihen kermavaahto päällysteeksi, levitä. Pilko hedelmät ja koristele kakku.