6 isoa perunaa

1 sipuli

2 valkosipulin kynttä

1 prk salaattijuustokuutioita öljymarinadissa

1 kesäkurpitsa

300 g pieniä kiinteitä kirsikkatomaatteja

1 keltainen paprika

ripaus suolaa ja mustapippuria

(kivettömiä mustia oliiveja)

 

Kuumenna uuni 250C. Pese perunat harjalla ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi. Viipaloi sipuli lohkoiksi ja pienennä valkosipulinkynnet. Mittaa uunivuoan (tai foliovuoan) pohjalle 4-5 rkl salaattijuustojen öljymarinadia ja kääntele kasvikset siinä. Kypsennä vuokaa uunin keskitasolla n.20 min ja kääntele aineksia kerran kuumennuksen aikana. Viipaloi kesäkurpitsat ja lohko tomaatit. Puhdista ja paloittele paprika. Lisää loput vihannekset ja kääntele öljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Jatka kypsentämistä vielä toiset 20 min. kunnes perunat ovat pehmeitä. Levitä valutetut salaattijuustokuutiot (ja oliivit) vuoan päälle ja tarjoile.