1 ps makarooneja

vettä

2 lihaliemikuutiota

öljyä

400g naudan jauhelihaa

3 porkkanaa

1 sipuli silputtuna

suolaa, pippuria

MUNAMAITO:

4 munaa

10dl maitoa

suolaa, mustapippuria

PÄÄLLE:

5 tomaattia

2dl emmental-mozzarella juustoraastetta

 

Keitä makaroonit lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä. Paista jauheliha pannulla tilkassa öljyä. Kuori ja raasta porkkanat. Lisää sipulit ja raaste jauhelihan joukkoon ja mausta seos. Yhdistä lihaseos ja makaroonit, kaada seos vuokaan. Sekoita munamaidon aineet keskenään ja kaada vuokaan, sekoita senverran että makaroonit irtoavat munamaidon joukkoon. Paista 175C uunin alatasolla 50-60 min, kunnes munamaito on hyytynyt. Ota vuoka uunista ja peitä vuoan pinta viipaloiduilla tomaateilla, levitä päälle juustoraaste. Kuorruta laatikkoa uunin ylätasolla kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä.