1 pkt paahtoleipää
maitoa kostuttamiseen

Kalatahna:

100 g kylmäsavulohta
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
200 g tuorejuustoa (kylmäsavulohi)
2 rkl ranskankermaa

Pintaan:

200 g tuorejuustoa
hienonnettua ruohosipulia
kirjolohenmätiä

Aloita täytteestä. Silppua lohi pieniksi palasiksi ja hienonna ruohosipuli. Sekoita ruohosipuli, lohisilppu, tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. Ota leivistä pyörylöitä muotilla. Kostuta pyörylät maidolla pullasivellintä apuna käyttäen. Levitä lohitahnaa leivälle ja laita kansi päälle. Kokoa kaikki leivät samalla tavalla. Sivele tuorejuustoa leivosten pintaan ja reunoille. Painele vihersilppua reunoille ja koristele päällinen mädillä.

1014988.jpg
Tässä oli pakko käyttää koristeena tillisilppua kun ei mistään löytynyt ruohosipulia!
( en ole kovin tuon tillin maun ystävä..)