1549420.jpg
Jäi voileipäkakun teon jälkeen aineita kaappiin, joten päätettiin tehdä niistä vielä iltapalaksi kolmioleipiä.


Paahtoleipää
1 pkt kylmäsavulohta(vakuumi)
pala savulohta
1 prk maustamatonta tuorejuustoa (hovi, creme bonjour..)
ruohosipulisilppua
½ prk raejuustoa
½ rkl sinappia
kurkkua
pisaratomaatteja

Saksi kylmäsavulohi ja ruohosipuli  pieneksi. Paloittele ja perkaa savulohen pala. Sekoita tuorejuustoon kylmäsavulohi, ruohosipuli, raejuusto ja sinappi. Paahda paahtoleivät koneessa ja levitä päälle kalatahnaa. Pistä sitten kalatahnan päälle savulohipaloja, kurkunsiivuja ja tomaatinpuolikkaita. Nosta toinen leipä päälle kanneksi ja leikkaa leipä kolmioksi.