1343458.jpg
Pakkasesta löytyi kanttarelli pussi, joten väänsin tälläisen.


500 g sisäpaistia suikaleina
2 rkl voita
1 sipuli
2 dl lihalientä
1 prk smetanaa
2 dl ruokakermaa
200 g kanttarelleja
2 rkl vehnäjauhoja
suolaa, mustapippuria

Ruskista paistisuikaleet ruokalusikallisessa voita. Laita ne sitten pataan jossa on lihaliemi. Hauduta kannen alla n.20 min. Ruskista sillä aikaa lopussa voissa kanttarellit ja sipulit. Ripottele lopuksi päälle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää pataan kerma ja sieniseos. Sekoita tasaiseksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta vielä n. 10 min. miedolla lämmöllä, lisää lopuksi smetana. Anna padan muhia kannen alla yhteensä n.tunti jotta liha on oikein mureaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.