Näihin maailman parhaimpiin lihapulliin syntyy pehmeä rakenne ja maku siitä että taikina sekoitetaan yleiskoneessa yhtenäiseksi massaksi. Aikamoista räkäähän se on pyöritellä palloiksi, mutta maku on niiiin hyvä!Lihapullissa on aivan suussasulavan pehmeä koostumus ja maustepippuri antaa ihanaa makua niihin.

 

500g jauhelihaa

1 dl korppujauhoja

1 dl vettä

1 dl ruokakermaa 7%

1 (puna)sipuli hienonnettuna

1 keitetty peruna

2½ tl suolaa

ripaus maustepippuria

ripaus pippuriseosta

voita paistamiseen

1 prk ruokakermaa

1 lihaliemikuutio ja vettä

 

Kaada yleiskoneen kulhon pohjalle korppujauhot sekä kerma ja vesi, sekoita ja anna turvota hetken. Lisää hienonnettu sipuli, jauheliha ja peruna. Sekoita sitten yleiskoneella sekaisin että taikinasta tulee yhtenäinen massa.Mausta ja pyöräytä sekaisin. Pyörittele kostutetuin käsin taikinasta palloja ja paista voissa pannulla. Kun olet kaikki lihapullat paistanut kaada paistinpannulle n.3-4 dl vettä ja lihaliemikuutio.Kun kuutio on sulanut lisää pannuun vielä purkki ruokakermaa ja sekoita kunnes kiehahtaa. Kaada kermakastike sitten lihapullien päälle ja tarjoile.