1472801.jpg
Löysin tämän ohjeen Ulla Svenskiltä, hieman muutoksia tein. Tomaattimurskan sijasta käytin Bertolli-pastakastiketta kun ei sattunut murskaa olemaan. Hyvää tuli. happy0053.gif

Pohja:

250 g voita
1 prk maitorahkaa
4½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk tomaattimurskaa
1 prk valkosipuli&yrtit Cuisinea
2 prk tonnikalahiutaleita vedessä
2 munaa
1 sipuli
½ pkt aurajuustoa
150 g juustoraastetta

1. Sekoita pehmeä voi, maitorahka ja jauhot hyvin sekaisin. Anna levätä jääkaapissa puolisen tuntia. Kaulitse pohja uunipellille leivinpaperin päälle.
2. Sekoita tomaattimurska, valutetut tonnikalat, munat, puolet juustoraasteesta ja cuisine sekaisin, levitä pohjan päälle.
3. Ripottele päälle pilkottu sipuli, aurajuusto ja loput juustoraasteet.
4. Paista uunissa 200C n. 30 min tai kunnes on kypsää.