1,25 dl sokeria

1,25 dl fariinisokeria

2½ dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl soodaa

½ tl suolaa

3/4 tl kanelia

4 dl porkkanaa raastettuna

1 dl öljyä

2 kananmunaa


Kuorrutus:

200 g maustamatonta tuorejuustoa

3/4 dl tomusokeria

1/4 tl vaniljasokeria

 

Pane uuni lämpiämään 175C. Voitele pieni irtopohjavuoka. Sekoita kuivat aineet kulhossa, sekoita porkkanaraaste ja öljy joukkoon. Vatkaa munat yksitellen käsivatkaimella taikinaseokseen. Jatka vatkaamista parisen minuuttia. Kaada taikina vuokaan ja paista n.40min. Jäähdytä. Vatkaa kuorrutuksen aineet keskenään ja sivele seos kakun pinnalle. Anna kakun mehevöityä jääkaapissa pari vuorokautta ja leikkaa kolmioiksi.