8 keitettyä perunaa

1 pieni lohifilee

1 ps (150g) pakastepinaattia

1 prk Viola salaattijuustokuutioita 9%

ruohosipulia hakattuna

suolaa

Munamaito:

1 prk flora ruokaa 7%

½ dl creme fraichea 5%

tilkka maitoa

3 munaa

suolaa, pippurisekoitusta

 

Voitele uunivuoka ja laita uuni lämpeämään 175C. Kuori perunat ja sulata sekä valuta pinaatti. Viipaloi perunat sekä lohifilee reiluiksi paloiksi, poista kalasta nahka. Asettele puolet perunoista vuokaan alimmaiseksi, sitten puolet pinaatista. Asettele lohipalat näiden päälle ja ripottele joukkoon loput pinaatit, juustokuutiot, perunat sekä ruohosipuli. Tee kevyt varovainen suolaus, sillä munamaidossa on suolaa sekä juustossa. Valmista munamaito vispaamalla kaikki aineet hyvin sekaisin ja kaada vuokaan. Anna kypsyä uunissa n.40min tai kunnes munaseos on hyytynyttä.