1875964.jpg

Pohja:
150 g margariinia
2,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl vettä
1 dl juustoraastetta
ripaus suolaa

Täyte:
1 sipuli
pala purjoa
1 paprika
suppilovahveroita
rasvaa paistamiseen
2 munaa
2 dl ruokakermaa 10%
juustoraastetta (vajaa desi)
suolaa, mustapippuria

Sulata rasva kattilassa ja laita muut pohjan aineet joukkoon hyvin sekoittaen. Levitä pohja voideltuun piirakkavuokaan ja esipaista 225C n.10 min.
Silppua sipuli, purjo ja paprika pieniksi kuutioiksi. Laita pannulle puhdistetut pienityt suppilovahverot ja lämmitä niin kauan että nesteet sienistä haihtuvat. Kun nestettä ei enää ole lisää sekaan voinokare ja sipulit sekä paprika. Anna kuullottua pehmeiksi.
Laita seos sitten uunista otetun pohjan päälle tasaisesti.
Sekoita munat, kerma, juustoraaste ja mausteet keskenään ja kaada piirakan päälle. Paista 225C n.15 min.

1875970.jpg