1375758.jpg
Mahtavan makuista, kannattaa kokeilla! Vähän vaihtelua tavalliseen pitsapäivään.
party0021.gif

Pohja:

3 dl maitoa
1 ps kuivahiivaa
½ tl suolaa
½ dl öljyä
1 dl sämpyläjauhoja
n.6 dl vehnäjauhoja

Täyte:
400 g naudan jauhelihaa
suolaa
1 prk tomaattipyrettä
1 rkl ketsuppia
1 punainen paprika
1 tlk ananaspaloja
1 dl paprikatäytteisiä oliiveja
1 pkt aurajuustoa
2 dl juustoraastetta

Lämmitä maito +42C. Sekoita kuivahiiva sämpyläjauhoihin ja sekoita sitten jauhoseos maitoon. Lisää suola ja öljy. Sekoita taikinaan vähitellen vehnäjauhoja. Alusta taikina kimmoisaksi kulhon reunoista irtoavaksi. Peitä kulho liinalla ja anna kohota lämpimässä n.15 min. Ruskista sillä aikaa jauheliha ja lisää loppuvaiheessa suikaloitu paprika. Mausta suolalla.  Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja painele ilmakuplat pois. Kauli taikina uunipannun kokoiseksi levyksi. Kohota vielä liinan alla 10min. Sivele taikinan pintaan tomaattipyree johon on sekoitettu ketsuppi. Levitä sitten päälle jauhelihapaprika-seos, valutetut ananaspalat, siivutetut oliivit, murusteltu aurajuusto ja juustoraaste. Kääri levy rullalle pitkän sivun suuntaisesti niin, että sauma jää rullan alle. Paista 175C n. 30 min. Viipaloi hieman jäähtyneenä.

       1375737.jpg
Tässä rulla uunista otettuna. Rumat päädyt leikkasin irti, mutta siitä en tietenkään kuvaa ottanut!