keskiviikko, 17. syyskuu 2008
LAMMINPÄÄN LUMOUS
Ei anna kuva taas oikeuksia. Unohdin eilen ottaa kuvan ja tämä siis taas kertaalleen mikrossa lämmitetystä ateriasta. Tämä on Juice Leskisen kuuluisa herkku, mutta tarjottava ehdottomasti riisin kanssa, meillä ei ollut joten oli pakko kiehauttaa perunat!
700 g porsaan sisäfilettä (pötkö)
4 dl ruokakermaa
2 rkl sinappia (ranskalaista)
2 prk tomaattipyrettä
8 valkosipulinkynttä
mustapippuria
suolaa
kanelia
curryä
inkivääriä
Leikkaa porsaanfile n. parin sentin siivuiksi ja nuiji niitä hellästi karateotteella. Paista ne sitten kauniin ruskeiksi pannulla kahdessa erässä. Nosta lihanpalat pois ja lisää pannulle kerma, sinappi, tomaattipyreet, murskatut valkosipulinkynnet ja mausteet. Mausta varovasti, maistele välillä. Sekoita hyvin sekaisin ja lisää lihapalat joukkoon. Anna muhia 10 min.
Tarjoa riisin kanssa.
Kommentit