Pohja:
4 munaa
1½ dl sokeria
1½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Kostutus:

½ sitruunan mehu + vettä (yht.n.1dl)

Täyte:

2 tlk mangoviipaleita
1 rkl sitruunanmehua
2 dl vispikermaa
1 prk rahkaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Kuorrutus:

2 dl vispikermaa
1½ dl fariinisokeria
100 g fazermint suklaakonvehteja
1 rkl voita

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos munasokerivaahtoon varovasti nostellen. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ( o/24cm ). Paista 175C n. 30 min. Kumoa ja anna jäähtyä.
2. Valuta ja kuutioi mangoviipaleet. Mausta ne sitruunamehulla. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon rahka. Mausta seos sokerilla ja vaniljasokerilla.
3. Leikkaa kakku kolmeen osaan ja kostuta levyt sitruunavedellä. Levitä alimmaiselle levylle puolet kermarahkasta ja puolet mangokuutioista. Täytä toinen väli samalla tavalla.
4. Kuumenna kattilassa kerma ja fariinisokeri koko ajan sekoittaen. Keitä n. viisi minuuttia kunnes kinuski on sakeahkoa. Lisää joukkoon suklaakonvehdit, anna niiden sulaa mutta älä enää keitä. Lisää lopuksi voi. Anna hieman jäähtyä.
5. Valuta kuorrutetta kakun reunoille ja lopuksi keskelle. Levitä tasaiseksi kakun pinnalta mutta anna valua reunoilta.
6. Anna vetäytyä ainakin tunti jääkaapissa ennen tarjoilua.