tiistai, 1. huhtikuu 2008
RÖSTIPERUNAT & LOHITÄYTE
10 perunaa (punanen tai keltanen pussi)
1 iso sipuli
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
voita paistamiseen
Täyte:
1 pkt kylmäsavukirjolohta
1 maustekurkku
½ punasipuli
(tilliä/ ruohosipulia)
1 prk creme fraichea 12%
½ rkl sinappia
ripaus mustapippuria
Kuori ja raasta perunat sekä sipuli karkeaksi raasteeksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna ohukaispannussa voi ja painele siihen peruna-sipuliseosta tasaiseksi kerrokseksi. Paista röstit keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi. (yhteensä n. 10 min.)
Hienonna lohi, maustekurkku ja sipuli. Sekoita sitten yhteen täytteen ainekset. Tarjoa röstit lohitäytteen kanssa.
Kommentit