1869894.jpg
Vie kielen oikeasti mennessään! Yksinkertainen mutta niiiiiin herkullinen! love0010.gif
Nappasin reseptin mukaani Kreikan matkaltani kun siellä tähän ihastuin. Mausteita ei tarvitse sillä fetasta tulee tarpeeksi makua. Ihana alkupalana!


1 ps jättikatkarapuja (pyrstöjä)
½ punainen paprika
½ keltainen paprika
½ vihreä paprika
1 rkl oliiviöljyä
1 punasipuli
vajaa 1 prk ruokakermaa 15%
fetajuustoa (pala 8%) kourallinen

Leikkaa paprikat ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Kuullota niitä sitten oliiviöljyssä pannulla kunnes pehmenevät. Kaada seos kattilaan ja lisää katkaravut sekä kerma ja murusteltu fetajuusto.
Anna muhia miedolla lämmöllä kunnes juusto on sulanut ja kerma saostunut kasaan.
Tarjoa patongin kera alkupalana.