Tästä ohjeesta tulee sitten 2 eri munakasta, eli kaksi pannullista.

 

8 kananmunaa

1-2 dl ruokakermaa

tilkka maitoa

suolaa, pippuriseosta

300g jauhelihaa

1 sipuli

6 kirsikkatomaattia

1 dl emmentaaljuustoraastetta

 

Vatkaa munat, kerma, maito ja mausteet hyvin sekaisin vispilällä kulhossa. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli pannulla. Pieni tomaatit neljään osaan. Pistä pannulle vähän rasvaa ja kaada puolet munataikinasta siihen, anna kypsyä hiljalleen miedolla lämmöllä ja välillä pannua heilutellen. Kun muna rupee olemaan suurimmaksi osaksi hyytynyt lisää päälle puolet jauhelihasta, tomaateista ja juustoraasteesta. Käännä munakas puoliympyräksi toisen puolen päälle ja anna juuston sulaa. Liu`uta omeletti sitten isolle tarjoiluastialle ja valmista toinen samalla tavalla.