perjantai, 11. tammikuu 2008
THAIMAALAINEN WOK
Osallistuin tällä ohjeella Tammikuun haasteruoka kisaan.
400 g kanasuikaleita
2 porkkanaa
1 sipuli
purjon pala
1 paprika
1 prk herkkusieniä
1 prk bambunversoja
1 ps katkarapuja
1 rkl sweet chili- kastiketta
1 rkl soijaa (Kikkoman)
1 tlk kookosmaitoa (10%)
Suikaloi porkkana, purjo ja paprika. Tee sipulista renkaita. Paista kanasuikaleita wokissa ja lisää muut aineet kypsymisjärjestyksessä: porkkanat, sipulit, paprika, herkkusienet, bambunversot ja katkaravut. Mausta soijalla ja chilikastikkeella. Lisää kookosmaito ja anna hautua n.10 min.
Tarjoa Basmati-Thai riisin ja kanansiipien kanssa.
Tämä on maukasta ja ennenkaikkea kevyttä herkkua ilman kanansiipiä. Kookosmaitoa saa muuten 7 prosenttisenakin mutta ei tietenkään yhtä täyteläistä.
Kommentit