n.700 g uuden sadon perunoita

1 iso omena

½ purjo

½ tlk salaattijuustokuutioita suolavedessä

½ punainen paprika

TSATSIKI:

1 kurkku

1 tlk bulgarian ruokajugurttia

2 valkosipulinkynttä

2 tl juoksevaa hunajaa

1 tl suolaa

½ tl mustapippuria

 

Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Jäähdytä ja jos haluat niin kuori. Valmista tsatsiki. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi, pane siivilään ja painele ylimääräinen neste pois. Mausta jugurtti ja lisää kurkkuraaste. Kuutioi perunat ja kuorittu omena. Hienonna halkaistu ja huuhdeltu purjo. Sekoita kasvikset ja tsatsiki keskenään. Ripottele päälle valutetut salaattijuustokuutiot ja kuutioitu paprika. Anna maustua ½h ennen tarjoilua.