1889762.jpg
Tämä oli hyvää ja sitä parempaa tulee mitä kauemmin antaa lihan uunissa mureutua.
Kuva ei oikein onnistunut edukseen.. unohdin ottaa kuvan eilen ja tämä kuva on sitten jo kertaalleen mikrolämmitetystä ruoasta.
ashamed0001.gif


800 g porsaan palapaistia
2 rkl vehnäjauhoja
öljyä
2 sipulia
1 valkosipulinkynsi
3 porkkanaa
1 prk kokonaisia säilykeherkkusieniä
n.7 dl vettä
2 lihaliemikuutiota
1 tl suolaa
mustapippuria
1 prk smetanaa

Nosta lihapalat n. tuntia ennen valmistusta huoneenlämpöön.
Kääntele lihapalat vehnäjauhoissa ja ruskista kahdessa erässä pannulla. Siirrä ruskistuneet lihapalat pataan jossa on kiehautettu vesi ja lihaliemet.
Kuullota pannulla kevyesti myös lohkotut sipulit, pienitty valkosipulinkynsi, viipaloidut porkkanat, herkkusienet ja kaada pataan. Lisää pataan mausteet ja smetana, sekoita hyvin sekaisin.
Pistä pata uuniin ensin 200C n.½h, sitten laske lämpö 175C ja pidä n.2h kerran kaksi sekoittaen.
Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.